Üzlet- és szervizhálózat

Találja meg az Önhöz legközelebbi Hivatalos mindigTV üzletet!

Az Üzlethálózat kialakításával a fő célunk az volt, hogy segítsük a szolgáltatás iránt érdeklődőket, és olyan üzleteket tudjunk ajánlani, ahol amellett, hogy mindig kaphatóak mindigTV matricás vevőkészülékek, az eladók magas szakmai színvonalon tudnak tájékoztatást adni a mindigTV szolgáltatásról, a mindigTV matricás vevőkészülékekről, valamint a vétel feltételeiről.


Hivatalos mindigTV üzlethálózati partnereink:
VÁLASSZA KI A LAKHELYÉT, ÉS TALÁLJA MEG A LEGKÖZELEBBI ÜZLETÜNKET!


A Hivatalos mindigTV Üzlethálózat tagja szeretne lenni?

Hivatalos mindigTV Üzlethálózat tagjai emblémával jelzik, hogy a vásárlók szakszerű és teljes körű tájékoztatást kaphatnak a mindigTV szolgáltatásról valamint a vevőberendezésekről.

Azok a kiskereskedelmi egységek, amelyek csatlakoznak a hálózathoz, vállalják, hogy folyamatosan forgalmazzák a mindigTV matricás vevőberendezéseket.

Amennyiben csatlakozni szeretne a Hivatalos mindigTV Üzlethálózathoz, a erre a linkre kattintva írjon nekünk!SZERVIZHÁLÓZAT

SZÜKSÉGE VAN SEGÍTSÉGRE? KERESSE A HIVATALOS MINDIGTV SZERVIZT!

A mindigTV szolgáltatás igénybevételéhez szükséges eszközök telepítése legtöbbször nem bonyolult, így nem igényel speciális szaktudást sem. Ha azonban mégis úgy gondolja, hogy szüksége van szakember segítségére vagy meghibásodott a készüléke, keresse a Hivatalos mindigTV Szervizt az alábbi telefonszámon: 06-20-400-6000

A Hivatalos mindigTV Szerviz ügyfélszolgálati munkatársa az Önhöz legközelebbi szakembert irányítja Önhöz.

Fontos tudnivaló: A munkadíj a helyszínen fizetendő.

A Hivatalos mindigTV Szerviz országos hálózattal rendelkezik.

Oldal tetejére