Eszköz aktíválása

Eszköz aktíválása

• A kódolt adások az eszköz (dekóder vagy CI+ modul aktiválásával indíthatók, az eszköz aktiválása nélkül 7 napig elérhetőek. (A 7 nap a Szolgáltató rendszerében történő aktiváláshoz szükséges időtartam). Fontos tudni: az eszköz az első bekapcsolást követően azonnal megkezdi a visszaszámlálást.

• Mielőtt az Önnél lévő eszközt (dekódert, vagy CI+ modult) beaktiválná, győződjön meg arról, hogy a szabadon fogható műsorok (mindigTV) elérhetőek-e az Ön által használt készüléken! Amennyiben a díjmentesen fogható műsorok vételével gondjai akadnak, kérjük, hívja a mindigTV ügyfélszolgálatát a 1211-es telefonszámon!

• Ha már tudta nézni a kódolt (mindigTV PRÉMIUM) műsorokat, de az említett 7 nap elteltével mégse férne hozzá a szolgáltatáshoz, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 1211-es telefonszámon!

Az eszköz aktiválás funkció segítségével könnyen és gyorsan, az ügyfélkapunkon keresztül elindíthatja a MindigTV PRÉMIUM kártyáján előre kifizetett szolgáltatását. Az Előfizető által választott időszak a sikeres aktiválással egyidejűleg megkezdődik.

Oldal tetejére