• 2022. szeptember 6.
Az elmúlt időszakban a Társaság nevével visszaélve ismeretlen személyek értékes telefonkészülék biztosításának ígéretével próbálnak adatot szerezni.
  • 2022. augusztus 3.
Bükkösd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Veszprém, Szigetvár, Szentes, Füzérradvány, Hollóháza, Szolnok
  • 2022. július 15.
2022. július-augusztus
  • 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak
  • 2022. július 1.
2022. július 3 (vasárnap) 23:00-tól 2022. július 4 (hétfő) 04:15-ig

PRIME DTT-0901 okos dekóder - GYIK

Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan tudom internetre csatlakoztatni a dekódert?

Kérjük, hogy a Használati Útmutatónak megfelelően csatlakoztassa a készüléket a vezetékes internethez (router vagy modem), majd lépjen be és végezze el a https://mindigtvgo.hu/profile oldalon az eszköz regisztrációját.

Fontos: Amennyiben még nem regisztrált a mindigTV GO szolgáltatásra, akkor a belépést és az eszköz-regisztrációt megelőzően még szolgáltatás regisztrációra (email cím) is szükség lesz.

2. Mit tegyek, ha nem jelennek meg az interneten elérhető csatornák?

Ha a sikeres eszköz-regisztrációt követően az eszközön nem jelennek meg az internetes tartalmak, kérjük, hogy hibabejelentés előtt ellenőrizze:

- az internetes kábel csatlakoztatását (a dekóderhez és a router vagy modem eszközhöz), hogy a megfelelő portokhoz csalatkoztatta-e, illetve, hogy nem sérült-e meg a kábel

- és, hogy valóban a csatlakoztatni kívánt eszköz VSC ID-jét adta meg a https://mindigtvgo.hu/profile oldalon.

Ezt követően ismét indítsa újra az eszközt. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük, keresse Hibabejelentőnket a 1211-es telefonszámon.

3. Akkor is frissíteni/ újra kell indítani a STB-t ha már regisztráltam a VSC ID-t a mindigTV GO felületen?

Nem feltétlenül, de ez esetben is javasolt. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a tartalmak automatikusan megjelennek a csatlakoztatást követő 1-2 percen belül, de ettől függetlenül az eszköz újra indítása javasolt.

4. Hogy tudom a második és harmadik dekóderen is nézni a mindigTV GO tartalmakat?

Jelenleg háztartásonként (előfizetésenként) egy dekóder eszköz internetre csatlakoztatására adott a lehetőség. Több készülék csatlakoztatásának igénye esetén, kérjük, hogy keresse ügyfélkapcsolati kollégáinkat a 1211-es telefonszámon.

5. Hol tudom megadni a VSC ID-t a mindigTV GO használatához?

Az eszköz regisztrációját a https://mindigtvgo.hu/profile oldalon végezze el, lehetőleg böngészőből bejelentkezve. Fontos: Amennyiben még nem regisztrált a mindigTV GO szolgáltatásra, akkor a belépést és az eszköz-regisztrációt megelőzően még szolgáltatás regisztrációra (email cím) is szükség lesz.

6. Hol tudok előfizetni a mindigTV GO-n elérhető tartalmakra?

Az Ön mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás előfizetéséhez tartozó mindigTV GO tartalmak automatikusan megjelennek az internetre csatlakoztatott és regisztrált dekóderen. Amennyiben Ön magasabb mindig TV Prémium előfizetésre vált (például Alap csomagról Családi csomagra), akkor az ehhez tartozó tartalmak is megjelennek a dekóderen.

mindigTV PRÉMIUM előfizetés módosításához keresse ügyfélkapcsolati kollégáinkat a 1211-es telefonszámon vagy vásárláshoz látogasson el a https://mindigtv.hu/premium/webshop oldalra.

Fontos tudnia, hogy a mindigTV GO elsősorban a mobil eszközökön támogatott, ezért egyes mindigTV GO tartalmak dekóderen nem jelennek meg. Dekóder csak mindigTV Prémium szolgáltatás esetén kérhető. mindigTV GO-ra vagy további mindigTV GO csomagokra a https://mindigtvgo.hu/profile?tab=2 oldalon van lehetőség előfizetni.

7. Milyen új menüpontok jelennek meg, ha internetre csatlakoztatom a dekódert?

A csatlakoztatott eszköz főmenüjében új menüpontként jelenik meg a Videotárak, a Kedvencek, valamint jelenleg a Raktárkoncert menüpontok. Az internetről elérhető csatornák, valamint a visszajátszható műsorok a Műsorújságból érhetők el.

Oldal tetejére