• 2021. október 22.
Minden mindigTV PRÉMIUM előfizetőnknek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küldtünk ajándékba számlalevél mellékletben.
  • 2021. október 4.
Október 4 től -17-ig a Spektrum csatornát kódolatlanul érhetik el a mindigTV nézői, és a mindigTV PRÉMIUM előfizetők is, a mindigTV GO alkalmazáson keresztül.
  • 2021. szeptember 15.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 19-én (vasárnap) 00:00 és 05:00 között tervezett rendszerfejlesztési munkálatok miatt a SimplePay online fizetési rendszerének internetes kártyaelfogadási szolgáltatása szünetelni fog.  • 2021. szeptember 7.
Bükkösd, Szigetvár, Kaposvár, Kiskőrös, Hollóháza, Füzérradvány
  • 2021. szeptember 3.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

TV+NET csomagok

Tévés csomagok már mobilinternettel együtt is elérhetők kínálatunkban!

Több TV csatorna, kevesebb Net? Vagy épp fordítva szeretnéd? Válassz igényeid szerint!


KIEMELT AJÁNLATUNK

A plusz éjszakai adatkeret este 23:00 és másnap reggel 8:00 óra közötti idősávban további belföldi adatforgalmi keretet biztosít 0 ft-ért,
ezzel a havi adatkeretedet megduplázhatod.A kiválasztott csomagot pár egyszerű lépésben rendelheted meg webshopunkban!* TV + NET60 vagy TV + NET300 csomag választása esetén, 24 hónapos határozott idejű szerződéssel a desktop router 0 Ft, határozatlan idejű szerződés esetén az eszköz egyszeri díja 33 200 Ft. A PRIME DTT-0901 dekóder egyszeri díja 24 hónapos határozott idejű szerződéssel most 10 999 Ft, határozatlan idejű szerződés esetén az eszköz egyszeri díja 14 999 Ft. Egyszeri regisztrációs díj 5000 Ft. Vásárlás előtt ellenőrizze a tévés lefedettséget honlapunkon! A TV szolgáltatás igénybevételéhez további eszközökre (pl. antenna) van szükség, amelyek szabadpiaci forgalomban beszerezhetők. Az adatforgalmi keret csak belföldön vehető igénybe.

Akciós feltételeink új ügyfeleinknek>>
Akciós feltételek mindigTV PRÉMIUM ügyfeleknek>>
TV+NET általános szerződési feltételek>>


További TV + NET csomagjaink mindigTV PRÉMIUM Alap vagy mindigTV PRÉMIUM Családi csomaggal rendelhetőek.


TV+NET további csomagajánlataink


A TV+NET termék 2 év hűségidő vállalással, vagy hűségidő nélkül választható.

A tévés eszköznél kiválasztott CI+ modul mellé desktop vagy MiFi routert választhat.
Dekóder választása esetén azonban csak desktop router vásárolható.

Huawei E5785 (MiFi router) beüzemelési útmutatója itt található>>

Huawei B628-265 router beüzemelési útmutató itt található>>

Huawei B535 (desktop router)beüzemelési útmutatója itt található>> (Kifutott router, nem rendelhető!)

*A plusz éjszakai adatkeret este 23:00 és másnap reggel 8:00 óra közötti idősávban további belföldi adatforgalmi keretet biztosít 0 Ft-ért, ezzel a havi adatkeretedet megduplázhatod.


Kiegészítő adatjegyek

A szolgáltatás mellé lehetőség van egyszeri kiegészítő adatjegy vásárlásra is. Kiegészítő adatjegy kizárólag meglévő szerződés mellé igényelhető személyes ügyfélszolgálati irodáinkban és a call centerünkön keresztül a 1211-es telefonszámon.


A 10 GB, 30 GB illetve 100 GB egyszeri adatjegyek egyszeri extra adatkeretet biztosítanak, mely adatkeretek a megrendeléstől számított 30 napig használhatóak fel belföldön, valamint az 1. roaming díjzóna országaiban. Egyszeri adatjegy maximum 1db vehető igénybe adott Mobilinternet csomag mellett.  Az adatjegyekben foglalt extra adatmennyiség a megrendeléstől számított 30 teljes napig használható fel. A fel nem használt mennyiség a 30 nap leteltét követően törlődik.Az adatkeretek fogyási sorrendje a következők szerint alakul: először mindig az egyszeri adatjegy által adott adatkeret majd a tarifacsomagba épített mennyiség csökken. Az adatjegyekben foglalt adatmennyiség a tarifacsomagban meghatározott sebességen vehető igénybe.

Oldal tetejére