• 2022. január 7.
Kedves zenéink és kedven karaktereink visszatérnek egy kis visszatekintésre.
  • 2021. december 30.
A bűn útjáról nehéz áttérni a jó útra, mindig veszteséggel jár.
  • 2021. december 23.
Örök igazság, hogy a zene képes összehozni embereket.
  • 2021. december 20.
A FilmBox Premium csatorna műsora 2021. december 20. - 2022. január 2. között szabadon elérhető a mindigTV PRÉMIUM valamennyi előfizetője számára.
  • 2021. december 17.
Fiatalon előfordul, hogy az emberben - vagy a rókában - túl buzog a bizonyítási vágy

Sivatagi kaland - A három testőr Afrikában című film a Prime TV műsorában

  • 2018. december 6.

Rejtő Jenő, azaz P. Howard történeteit szinte mindenki olvasta, ismeri. Ezek az írások egy olyan világot mutatnak meg nekünk, amelyet a legtöbben csak kalandregényekből ismerhetnek

Kép forrása: https://port.hu Kép forrása: https://port.hu

Amikor a regényt olvassuk, látjuk is magunk előtt az extravagáns rejtői figurákat és környezetet. Szinte képregényként elevenednek meg a jelenetek az olvasók előtt, és már többen próbálkoztak
a sztorik filmes és színpadi adaptációjával is. Sokak szerint ez eleve reménytelen próbálkozás, de mégis minden alkalommal reménykedünk, hogy most majd egy hamisítatlan Rajtő miliőt láthatunk viszont.
A három testőr Afrikában című film alkotói mindent megtettek, hogy megfeleljenek a rejtői univerzum elvárásainak. Ebben a történetben is központi szerepet kap az idegenlégió és a sivatag, valamint pár bátor és kellően kalandvágyó fiatalember, akik egy kedves hölgy kedvéért még arra is hajlandóak, hogy megismerjék a légió büntetőtáborát, ahol igen meglepő körülményeket fognak tapasztalni.
A három testőr Afrikában című filmet december 9-én, 21 órai kezdéssel tudják megnézni a Prime TV műsorában, mely elérhető a Mindig TV Extra Alapcsomagjában.

Oldal tetejére