• 2022. szeptember 23.
Gyűjtsd össze a legjobb embereket, hogy nagy dolgokat hozhass létre.
  • 2022. szeptember 15.
Jól jön az összefogás, amikor igazán veszélyes az ellenfél.
  • 2022. szeptember 8.
Vannak helyzetek, amikor muszáj megoldást találnunk a felmerülő nehézségekre.
  • 2022. szeptember 1.
Ha egy vonat elszabadul, nem könnyű megállítani kisiklás nélkül.
  • 2022. augusztus 26.
A gyermekkori barátságok igen erős köteléket alkotnak.

Nézze az Alapcsomagban is a Da Vinci TV-t az ünnepi időszakban és az új évben!

  • 2018. december 23.

Szórakoztató és ismeretterjesztő műsorok a Da Vinci TV kínálatából kódolatlanul a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag előfizetői számára egészen 2019. január 6-ig.

A berlini központú Da Vinci TV szórakoztató ismeretterjesztő műsorokat kínál gyermekeknek és az egész családnak a hét minden napján. A 24 órában sugárzó csatorna a gyerekeknek a @DaVinci Kids, a felnőtteknek és a családnak pedig Da Vinci Learning programblokkban kínál kiváló műsorokat, most -december 22. és január 6. között -ráadásul a csatorna kódolatlanul érhető el a MinDigTV Extra Alapcsomag előfizetők számára.

Hétköznap, a délutáni műsorsávban érdemes belenézni a Történelem másképp című sorozatban, ahol egészen érdekes megközelítésben, rendkívül szórakoztató módon ismerhetik meg néhány jeles személy életét és tetteit. A sorozatnak a December 24-én este, 20 órakor kezdődő epizódjában pedig arra is választ kapnak a nézők, hogy különböző korszakokban hogyan ünnepelték a karácsonyt. És bizony lesz a műsorban olyan ajándék, amelyet senki sem szeretne a karácsonyfája alatt látni.

December 26-én este - 21 óra 55 perces kezdéssel - Brian Cox, ismert fizikus avat be minket olyan érdekes részletekbe, hogy mit tudunk és mit nem tudunk az univerzumról, a minket körülvevő világról. Az Egy univerzum élete című sorozat aktuális részeit szerda esténként nézhetik meg a Da Vinci TV műsorában, mely most egészen 2019. január 6-ig kódolatlanul érhető el minden egyes mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag előfizetéssel rendelkező felhasználó számára.

Oldal tetejére