• 2022. szeptember 23.
Gyűjtsd össze a legjobb embereket, hogy nagy dolgokat hozhass létre.
  • 2022. szeptember 15.
Jól jön az összefogás, amikor igazán veszélyes az ellenfél.
  • 2022. szeptember 8.
Vannak helyzetek, amikor muszáj megoldást találnunk a felmerülő nehézségekre.
  • 2022. szeptember 1.
Ha egy vonat elszabadul, nem könnyű megállítani kisiklás nélkül.
  • 2022. augusztus 26.
A gyermekkori barátságok igen erős köteléket alkotnak.

Bartha Zsolt újra Barátok közt

  • 2016. február 2.

Új év, új és visszatérő szereplők a Barátok közt sorozatban.

Rékasi Károly (forrás:origo.hu) Rékasi Károly (forrás:origo.hu)

A 2016-os év mindjárt egy nagy visszatéréssel kezdődik a Barátok közt sorozatban. Újra képernyőn Bartha Zsolt az imádott-gyűlölt rossz fiú (mert biztos vagyok abban, hogy legalább annyian kedvelik, mint ahányan nem szeretik a Rékasi Károly által megformált karaktert). A mindig valamilyen sötét ügyben sántikáló Bartha éppen börtönbüntetését tölti, így az új helyszín új karakterek (és színészek) feltűnésére is lehetőséget ad.

Ilyen például Bartha cellatársa, Salamon Sas Zsolt -Sas úr-, akit Kerekes József alakít a sorozatban. Sas úr egy sokat beszélő, de általában a rövidebbet húzó vesztes jellegzetes karakterét emeli be a Barátok köztbe.

Egy másik új karakter a sorozatban a börtönpszichológus, Dr. Mórocz Emília (Sztarek Andrea megformálásában láthatjuk, aki korábban egy kisebb szerepben már feltűnt a Barátok köztben). Dr. Mórocz kemény és karakán asszony, akire hatással lesz Bartha erős kisugárzása és ebből nyilvánvalóan különböző bonyodalmak fognak születni. A doktornő lánya is új szereplő a sorozatban. A talpraesett fiatal lány -Kővári Natasa lesz (ez a sorozatbeli neve) és Mezei Léda alakítja- korosztálya emblematikus problémáival találja szemben magát, erre keress megoldásokat..

A régi szereplők közül idén visszatér a sorozatba Ábrahám Edit (Berényi Claudia szerepében) és Som-Balogh Edina (Kinga szerepében) is. Új fordulatok, izgalmas helyzetek - idén is érdemes követni a Barátok közt történetét!

Oldal tetejére