• 2022. január 21.
Időnként minden embernek fontos döntéseket kell meghoznia.
  • 2022. január 7.
Kedves zenéink és kedven karaktereink visszatérnek egy kis visszatekintésre.
  • 2021. december 30.
A bűn útjáról nehéz áttérni a jó útra, mindig veszteséggel jár.
  • 2021. december 23.
Örök igazság, hogy a zene képes összehozni embereket.
  • 2021. december 20.
A FilmBox Premium csatorna műsora 2021. december 20. - 2022. január 2. között szabadon elérhető a mindigTV PRÉMIUM valamennyi előfizetője számára.

Azért az űr az úr – az Orville című sorozat a Prime műsorában

  • 2018. január 2.A legendás Star Trek, azaz az Űrszekerek hatottak múzsaként az Orville alkotóira, akik egy félig komikus, félig drámai történetet alkottak meg.

Kép forrása: http://ew.com/ Kép forrása: http://ew.com/

Arra, hogy az emberiség már kinőtte a Föld nyújtotta lehetőségeket, az a számtalan sci-fi a bizonyíték, amely mind egy távoli bolygón illetve a végtelen világűrben játszódik.

Az Orville című sorozat a nem is olyan távoli jövőben, a 25. században játszódik. Főszereplője Ed Mercer, aki a Bolygóközi Szövetség tisztje és egy nagyon komoly megbízatást kap: az Orville nevű felderítő űrhajó kapitányának nevezik ki. A legénységére pedig tényleg igaz a vegyes elnevezés, hiszen emberek mellett űrlények is tagjai a csapatnak, sőt, ha ez nem lenne elég, Ed volt felesége a hajó első tisztje.

Ez a felállás pedig látatlanban is tartalmaz nehéz helyzeteket, feszült pillanatokat.

Az űrhajó különböző diplomácia küldetéseket és expedíciós utazásokat végez el, miközben az összezártság okán alkalmanként kirobban némi feszültség a legénység tagjai között. Az tehát már most biztos, hogy a kapitánynak minden út során szüksége lesz a diplomáciai érzékére, és kíváncsian várjuk, hogy az ex-neje miként fogja elfogadni a parancsait. Mert lehet, hogy az asszony lesz a legnagyobb gondja, hozzá képest minden más csak apró bosszúság lesz az utazások során.

Az Orville című sorozat első epizódját január 3-án, 22 órai kezdéssel nézhetik meg a Prime műsorában, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjában (az újabb részeket pedig mindig szerdán fogja vetíteni a csatorna).

Oldal tetejére