• 2022. szeptember 23.
Gyűjtsd össze a legjobb embereket, hogy nagy dolgokat hozhass létre.
  • 2022. szeptember 15.
Jól jön az összefogás, amikor igazán veszélyes az ellenfél.
  • 2022. szeptember 8.
Vannak helyzetek, amikor muszáj megoldást találnunk a felmerülő nehézségekre.
  • 2022. szeptember 1.
Ha egy vonat elszabadul, nem könnyű megállítani kisiklás nélkül.
  • 2022. augusztus 26.
A gyermekkori barátságok igen erős köteléket alkotnak.

Alkonyattól pirkadatig

  • 2016. február 9.

Az Alkonyattol pirkadatig 2. évadának első része 2016. február 23.-án, este 22 óra 55 perctől nézhető meg az AXN műsorán.

A második évad részei februártól az AXN-en!

A Quentino Tarantino és Robert Rodríguez keze nyomát magán viselő legendás és napjainkra már kultikussá emelkedett Alkonyattól pirkadatig -From Dusk Till Dawn- mozifilm alapján készült televíziós sorozatnak idén februárban már a második évadát kezdi vetíteni az AXN csatorna.


Azok a szereplők, akik szerencsésen túlélték az első évad horrorisztikus eseményeit, talán azt gondolják, hogy békésebb időszak következik be az életükbe, de tévednek. A már jól ismert testvérpáros, a Gecko fivérek -Seth és Richard "Richie"-, most különélve tengetik mindennapjaikat. Richie Houston külvárosában -Santánicóval-, míg Seth és Kate a déli határ mellett lakik. A régi ismerősök közül újra üdvözölhetjük Freddie Gonzalest, Scott Fullert és Carlos Madrigalt is. A szereplők útjai természetesen ezúttal is keresztezik egymást, a megpróbáltatásaik pedig még a korábbiaknál is nagyobbak és hátborzongatóbbak lesznek. Robert Rodriguez a vámpírok mellett immár a közép-amerikai mitológiai különböző szörnyeit is megidézte, hogy meg eggyel nagyobb fokozatra kapcsolhassa a fergetegesen véres hangulatot.
Az Alkonyattol pirkadatig 2. évadának első része 2016. február 23.-án, este 22 óra 55 perctől nézhető meg az AXN műsorán.

Oldal tetejére