• 2021. november 30.
Nézd kódolatlanul a TV Paprika műsorát 2021. november 29 és december 12. között.
  • 2021. november 23.
2021. november 22 és december 5. között a mindigTV minden használója kódolatlanul érheti el a Discovery Channel műsorát.
  • 2021. november 19.
Elképesztő elegancia a bűnözésben és az öltözködésben is.
  • 2021. november 6.
Mindenki érkezett már válaszúthoz, amikor döntést kellett hozni a jövőjéről.
  • 2021. október 21.
Ártatlanul börtönbe kerülni igen kellemetlen helyzet.

A suszter és a kaptafa - A cipőbűvölő című film az RTL+ műsorában

  • 2020. április 22.


A csodák néha ott várnak ránk., ahol nem is reméljük.

kép forrása: www.imdb.com/ kép forrása: www.imdb.com/

a lakása között folyik, nincs benne sok izgalom és változatosság sem. Egy nap pont a legrosszabb pillanatban megy tönkre az egyik gépe, amikor az egyik helyi gengszter cipőjét javítja ,amivel időre kell elkészülnie. Szerencsére a pincében van egy régi gép, amelyikkel be tudja fejezni a munkát. És Max hamarosan rájön, hogy az ezzel a géppel javított cipők egészen különlegesek lesznek: ha felveszi ezeket a lábbeliket, akkor az eredeti tulajdonos külső jegyeit is magára veszi.

Így Max-nek lehetősége nyílik rá, hogy akár naponta változtassa a fizimiskáját, és hol kínaiként tölt el egy napot a kínai-negyedben, máskor jóképű férfiként hódít. De nagy kérdés, hogy valóban jó ötlet-e mások bőrében bújva élni az életünket?

A cipőbűvölő című filmet április 25-én, szombaton, 18 óra 40 perces kezdéssel nézhetik meg az RTL+ műsorában, mely elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére