• 2022. augusztus 18.
A felfuvalkodott földesúr megleckéztetésének már éppen itt volt az ideje.
  • 2022. augusztus 11.
Egy találkozás régi szerelmünkkel, felizzíthatja a parazsat.
  • 2022. július 29.
Egy beszerző körút könnyen okozhat hatalmas kalamajkát.
  • 2022. július 22.
A gyereknevelés nem könnyű feladat, főleg két életrevaló kölyök esetében.
  • 2022. július 15.
Ahol napfény van, ott akad árnyék is.

Főzzünk együtt a TV Paprikával!

  • 2021. április 6.

2021. április 5. és 18. között kódolatlan a TV Paprika műsora.

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a mindigTV nézői kódolatlanul érhetik el április 5. és 18. között a TV Paprika műsorait.

Ugyan a húsvéti ünnepeknek vége, de az ínycsiklandó ételek továbbra is boldogabbá tehetik a hétköznapokat. Tavasszal egyre több friss zöldség, gyümölcs is kerül a bevásárlókosarakba, és a TV Paprika jól ismert szakácsainak, illetve cukrászainak segítségével mindenki megtalálhatja a neki tetsző hagyományos vagy éppen újszerű, izgalmas recepteket.

Havas Dóra: Álmaim cukrászdája sorozatban Dóra kedvenc, otthon is elkészíthető süteményei kerülnek bemutatásra, melyek között az egészen kezdők és a profi cukrászok egyaránt találnak maguknak ínycsiklandó finomságokat április 6-tól kezdve minden hétköznap 18:30-tól.

Rory O’Connell főzőiskolájával folytatódik az este, mely a kezdőknek nyújt segítséget. Ezt követően Donal gyors receptjei segítenek, hogy egyszerű hozzávalókból, praktikus főzési módszerekkel készítsünk finom ételeket, hiszen ezek képzik minden ízletes házi készítésű étel alapját.A receptekhez csupán néhány eszközre és hozzávalóra van szükség, mégis azonnal tálalható, gyors vacsorákat varázsolhatunk az asztalra. A műsor elérhető április 12-ei kezdéssel minden hétköznap 19:30-tól.

Hétköznap esték Paul Hollywooddal

Paul Hollywood három sorozattal várja a rajongókat, a Piték és pudingok epizódjaiban Paul három ételt készít el, miközben bejárja az Egyesült Királyságot tradicionális, helyi receptek és a mögöttük álló történetek után kutatva. A sorozat április 5-től 9-ig, hétköznaponként 20:05-től kapcsolódhatnak be az érdeklődők. Paul Hollywood és a város ízei epizódjai április 12-től láthatók, minden hétköznap 20 órától, majd követezik a Sütimester és a Sütimester - Mesterkurzus, ahol Mary Berry és Paul Hollywood elfoglalják a verseny helyszínéül szolgáló sátrat, hogy megmutassák, hogyan kell megbirkózni a sorozat versenyzőinek a technikai kihívásokkal. Ugyanazokat a feladatokat kapják, mint a versenyzők, majd Mary és Paul megosztják tippjeiket, amikkel otthon is tökéletes eredményt érhetünk el.

Mediterrán utazások hétvégén a TV Paprika séfjeivel!

A mediterrán ízek kedvelőinek ajánljuk a Jamie lefőzi Olaszországot sorozatot. Az olasz konyha nem a Michelin-csillagos séfekről, hanem a házi receptekről szól. Így hát ebben a nem mindennapi sorozatban Jamie Oliver és legjobb barátja, egyben mentora, Gennaro Contaldo bejárják a vidéket a napfényes Szicíliától egészen a havas Alpokig, hogy találkozzanak az olasz konyha szuperhőseivel: Olaszország mammáival és nonnáival. Jamie-nek köszönhetően a nézők pillanatok alatt megtanulják majd úgy elkészíteni az ételeket, mint az igazi olaszok. A gasztrokalandok nyomonkövetésére április 10-én,11-én és 17-én 14:35-től majd 23:00-tól van lehetősége a nézőknek. Jamie után jön az Itália ízei David Roccoval, melyben David visszatér szeretett Olaszországába. Fedezzük fel Daviddel ezeket a híres helyeket, ahol az emberek és történeteik összefonódnak a városok művészetével, zenéjével és ételeivel. A kozmopolita és élénk Milánótól a velencei ősi vízcsatornán át egészen Róma örök városáig megtudhatjuk, mi kell a Dolce Vitához: finom ételek, humor, szenvedély és spontaneitás. Az olasz mentalitás további részleteit minden hétvégén 15:35-től és 22:30-tól csíphetik el a nézők. Hétvégenként pedig Nigella Lawson konyhájába is beleshetünk, az Otthon Nigellánál finom, házias fogásokat ígér nézőinek, hétvégenként 13:30-tól.

Csatorna

Programhely

Multiplex

TV Paprika

53

D

A mindigTV nézői számára időszakosan elérhető kódolatlan csatornákat 2020. szeptembertől valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC kódolással sugározzuk. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére.

Oldal tetejére