• 2021. február 18.
Ha kint veszélyes a világ, akkor maradj inkább a barlangodban.
  • 2021. február 5.
A nap, amikor rájössz, hogy mindenki csak szerepet játszik körülötted.
  • 2021. január 28.
Te is szeretsz sütni vagy inkább a cukrászdák törzsvendége vagy?
  • 2021. január 17.
Csapatban mindig jobb dolgozni, és talán eredményesebb is.
  • 2021. január 14.
A Trollok kedves, vidám lények, de van, akinek ez szúrja a szemét.

Az RTL Most+ szolgáltatás már ügyfeleink számára is elérhető

  • 2020. december 4.

Az RTL Most+ szolgáltatás elérhetővé vált a mindigTV PRÉMIUM Alap- és Családi csomag, továbbá a mindigTV GO TV MAX csomag előfizetői számára.

Mi is az az RTL Most+?

Az RTL Most egy, az interneten bárki számára elérhető felület (weben, vagy okostelefon applikációval), ahol rengeteg sorozat, magazin és showműsor, várja a látogatókat. Ennek a felületnek a prémium verziója az RTL Most+, melyhez mindigTV PRÉMIUM Alap- és Családi csomag előfizetése mellé mostantól Ön is hozzáférést kap.

Milyen előnyökkel jár a prémium szolgáltatás?

Számos extra tartalom várja a használókat a felületen, a tematikus csatornák, és az RTL Mosthoz képest hosszabb ideig elérhető videók mellett, kedvenc műsorait akkor és ott nézheti meg, amikor csak szeretné, és emellé még kevesebb reklám, és akár HD minőségű felbontás is társul.

Az RTL Magyarország csatornáit (RTL Klub, RTLII, Film+, Cool, RTL Gold, RTL+, Sorozat+ és Muzsika TV) a felületen élőben nézheti okostelefonon, vagy számítógépen, mindössze internet elérés szükséges hozzá.

Amennyiben TV készüléke rendelkezik chromecast szolgáltatással, úgy az RTL Most+ felületet tv készülékére is ki tudja tükrözni, és nagyképernyőn követheti műsorait.

Hogyan érhető el a felület?

Az RTL Most+ felület eléréséhez elsőként regisztrálni kell a https://www.rtlmost.hu/ oldalon.

Ezt követően a képernyő bal alsó sarkában található „RTL Most+ aktiválás” gombra kattintva meg kell adni az egyéni lkódot, és már élvezheti is az extra szolgáltatás nyújtotta előnyöket.

Az egyedi aktíváló kódok 2020. novemberében kerültek kiküldésre, mindigTV PRÉMIUM ügyfeleinknek számlalevélben, mindigTV GO TV Max ügyfeleinknek pedig e-mailben.

A következő videó részletesen bemutatja az aktiválás menetét: https://rtl.hu/cinemaklub/hogyan-erheto-el-az-rtl-most

Amennyiben az RTL Most+ szolgáltatással kapcsolatban kérdése lenne, forduljon bizalommal az RTL dedikált ügyfélszolgálatához a help@rtlmost.hu e-mail címen.

Jó szórakozást kívánunk!

Oldal tetejére