• 2022. január 21.
Időnként minden embernek fontos döntéseket kell meghoznia.
  • 2022. január 7.
Kedves zenéink és kedven karaktereink visszatérnek egy kis visszatekintésre.
  • 2021. december 30.
A bűn útjáról nehéz áttérni a jó útra, mindig veszteséggel jár.
  • 2021. december 23.
Örök igazság, hogy a zene képes összehozni embereket.
  • 2021. december 20.
A FilmBox Premium csatorna műsora 2021. december 20. - 2022. január 2. között szabadon elérhető a mindigTV PRÉMIUM valamennyi előfizetője számára.

Ajándék FilmBox+ egy hónapos moziélmény minden előfizetőnk számára

  • 2021. október 22.

Minden mindigTV PRÉMIUM előfizetőnknek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küldtünk ajándékba számlalevél mellékletben.

A kupon beváltást követően 30 napig díjmentesen hozzáférhet az alkalmazás teljes kínálatához. A FilmBox+ rendkívül széles választékot kínál a legkülönfélébb műfajokban: hollywoodi mozifilmeket, örökzöld klasszikusokat, népszerű tévésorozatokat és filmművészeti gyöngyszemeket is talál a világ minden tájáról. Mindezt egy helyen, reklámok nélkül! A tartalmak között szabadon, előfizetés nélkül böngészhet.

A kupont a www.filmbox.com/hu weboldalon keresztül aktiválhatja. Az aktiváláshoz FilmBox+ felhasználói fiókkal kell rendelkeznie. A FilmBox+ regisztrációt vagy bejelentkezést követően kattintson a jobb felső sarokban a „Felhasználói nevére”, majd válassza a „Fiókom” menüpontot a legördülő menüben. A következő oldalon kattintson a „Kupon beváltása” feliratra, gépelje be a kapott kuponkódot a megjelenő mezőbe, majd kattintson a „Kupon beváltása” gombra.

A kupon 2021. december 31-ig váltható be és 30 napos hozzáférést biztosít.

A FilmBox+ internetes alkalmazás az egy hónapos időszakot követően a Szabadidő kiegészítő csomag előfizetése esetén érhető el. Az új Szabadidő kiegészítő csomag széles kínálatában mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programokat természettudományi, ismeretterjesztő, film és felnőtt tartalmak területén.

A Szabadidő kiegészítő műsorcsomag már 699 Ft/hó-tól előfizethető weben, személyes ügyfélszolgálati irodáinkban vagy a 1211-en hívható telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is.

Jó szórakozást kívánunk!

Oldal tetejére