Televízió

Amennyiben HD-minőségben kívánja élvezni a HD-ben sugárzott műsorokat (jelenleg az M1, M2, Duna TV, Duna World HD és az M4 Sport programja), ehhez DVB-T MPEG-4 HD tunert tartalmazó laposképernyős tévékészülék (IDTV) szükséges. Napjainkban a kiskereskedelmi forgalomban szinte kizárólag csak olyan tévékészülékek kaphatók, amelyek alkalmasak a mindigTV vételére.

Amennyiben ilyen készülékkel rendelkezik, nem szükséges dekódert vásárolnia, a tévé beépített DVB-T tunerrel rendelkezik (DVB-T MPEG-4 HD tuner), így alkalmas a szabadon fogható digitális földfelszíni tévéműsorok vételére. Annak érdekében, hogy a fogyasztók a vásárlás helyén könnyen megtalálhassák a mindigTV adások vételére alkalmas vevőberendezéseket, kialakítottuk a mindigTV matricarendszert. A matrica a csomagoláson, illetve a vevőtájékoztatón található, de a mindigTV Hivatalos Üzletek eladói is tudnak tájékoztatást adni a matricás készülékekről.

További információ a matricás készülékekről.


2020. szeptember 6-tól az előfizetéses mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás csatornáit DVB-T2 adásmódban, HEVC (H.265) kódolással sugározzuk. A szolgáltatás használatához DVB-T2 + HEVC képes televíziókészülékkel kell rendelkeznie. Amennyiben készüléke nem alkalmas a szolgáltatás vételére, megfelelő dekóder (Prime DTT-901) vásárlására van szükség.

További információ: www.mindigtv.hu/premium

A HEVC (High Efficiency Video Coding ) vagyis a H.265 kódolás egy magas hatásfokú videótömörítési eljárás, mely az előző rendszerünkben alkalmazott H.264 utódja. Ez az új eljárás ötvözi az eredeti és a fejlett technológiákat, jelentősen javítja a kódolási minőséget.

Oldal tetejére