Matricás készülék kereső

mindigTV matricás televíziókészülékek

mindigTV vételéhez szükség van egy speciális jelátalakító készülékre – dekóderre. A ma kapható TV készülékek mindegyike önmagában alkalmas a mindigTV adások vételére (integrált TV), mert rendelkeznek gyárilag beépített DVB-T MPEG-4 tunerrel, A smart tévék esetében ma már a legtöbb készülék rendelkezik HbbTV funkcióval is.Televízió vásárláskor azonban érdemes rákérdezni, hogy a kiválasztott készülék HbbTV képes-e!


A digitális földfelszíni televíziózás európai szabványa a DVB-T (Digital Video Broadcasting -Terrestrial). A rendszer többféle formátumban továbbít adatokat, az egyik ilyen az MPEG, amelynek két szabványa van: az MPEG-2 és az MPEG-4.

Ha már túl van a televízió vásárláson, célszerű a menüben rákeresnie, hogy hol érhető el és milyen módon aktiválható a HbbTV funkció!


Integrált televíziókészülékek

A márkánként felsorolt készülékek már tartalmazzák a jelátalakítót, így a mindigTV adását közvetlenül foghatja velük. A listában a mindigTV matricás tévékészülékeket találja meg, külön jelezve, hogy az adott eszköz HbbTV képes-e.


Matricás tévékészülék kereső

A következő kereső segítségével ellenőrizheti, hogy egy adott készülék rendelkezik-e mindigTV matricával. Írja be a keresett készülék modellszámát márkanév nélkül!

Oldal tetejére