Tévékészülék kereső - HEVC

VISSZA AZ ÁTÁLLÁS OLDALRA

Az Antenna Hungária 2020 során új műsorterjesztési technológiára tér át, amelynek során a digitális földfelszíni televíziós (mindigTV és mindigTV PRÉMIUM) szolgáltatások vétele a következők szerint alakul:

A 2020. szeptember 6-ig folyamatosan zajló DVB-T2-es átállás során a szabadon fogható televíziós és rádiós csatornák az „A” és a „B” multiplexre rendeződnek át, de a vételi feltételekben nem lesz változás, így a mindigTV nézők továbbra is meglévő eszközeiket használhatják.

A díjfizetés ellenében elérhető mindigTV PRÉMIUM szolgáltatás sugárzási technológiája 2020. szeptemberéig 10 ütemben, fokozatosan kerül átállításra ( bővebben az Általános Szerződési Feltételek 4/A. sz. mellékletében tájékozódhat). A „C”, „D” és az „E” multiplexek sugárzása átvált DVB-T2 szabványra és HEVC videókódolásra (H.265).

Azon előfizetőink, akik jelenleg CA modult használnak, az átállást követően csak abban az esetben tudják meglévő eszközükkel igénybe venni a szolgáltatást, amennyiben televíziókészülékük alkalmas az új kódolással (DVB-T2 + HEVC) sugárzott csatornák vételére.

Felhívjuk a figyelmét, amennyiben a TV készülék nem alkalmas DVB-T2 vételre és HEVC dekódolásra, ebben az esetben új dekóder szükséges a TV műsorok vételéhez.

Ellenőrizze televíziókészüléke alkalmasságát az alábbi kereső használatával:

Oldal tetejére