mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 16.
A nagy kérdés: van-e élet a házasság megkötése után vagy csak egyszerű hétköznapok jönnek?
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 9.
Egy kedves mosoly, egy megrebbenő szempilla és máris nyílik a férfi pénztárcája?
mindigTV
  • 2021. április 2.
Rómeó és Júlia modern története egy kis paradicsomszósszal fűszerezve.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. március 25.
Sir Arthur Conan Doyle legendás karaktere népszerűbb, mint valaha.
mindigTV
  • 2021. március 19.
Egy közös főzés lehet szuper program, de olykor rosszul is elsülhet.

Szerelem a négyzeten

mindigTV
  • 2016. február 12.

Ezen a hétvégén a Valentin nap szellemében szinte minden a szerelemről fog szólni.

Vasárnap este a televíziós csatornák is "csúcsra járatják" a romantikus filmek kínálatát. Beadjuk a derekunkat, és mi is romantikázunk egyet a hétvégén. És akkor lássuk, hogy mit nézhetünk!

Az RTL Klub 19 óra 50 perctől a "Larry Crowne - Tanuljunk szerelmet" című filmet adja le. Nekem elég volt csak a két főszereplő nevét meglátnom -Julia Roberts és Tom Hanks-, hogy tudjam: nagyszerű szórakozást vár ránk. A történet szerint Larry Crowne elveszíti az állását, így kénytelen egy étteremben elhelyezkedni, miközben elkezd tovább tanulni egy főiskolán. Itt szeret bele az egyik oktatójába, ami természetesen mind a kettőjük életében jelentős változást fog eredményezni. Ez az este a dupla mozifilmekről szól, így ahogy véget ért az első esti nagyfilm, jöhet a következő, ami az RTL Klub műsorában az "Amit még mindig tudni akarsz a szexről" című film, szintén nagyszerű párossal a főszerepben (Meryl Streep és Tommy Lee Jones). Kay, a feleség, több évtizednyi együttélés alatt elszürkült házaséletüket szeretné megújítani, azért ráveszi a férjét, hogy utazzanak el a híres párterapeutához -Steve Carell alakítja- egy egyhetes házasságterápiára. A nagy kérdés, hogy letudják-e vetkőzni a gátlásaikat és a rossz beidegződéseiket azért, hogy visszanyerjék a régi közös boldogságukat.

Az esti főműsoridőt a TV2 19 óra 20 perckor a "Páros mellékhatás" című filmmel indítja. A film történetének ötlete a benne színészként is szerepet vállaló Vince Vaughn-tól származik: egy házaspár egy trópusi sziget üdülőparadicsomába utazik, hogy házasságukat rendbe hozza. Velük tart három baráti házaspár, akik egy gondtalan nyaralásra készülnek, azonban a terápiás foglalkozásokon való részvétel rájuk nézve is kötelező, így valamennyien szembenéznek életük nagy kérdéseivel. A TV2 második nagyfilmje ezen az estén az "Agyő, nagy Ő" (21 óra 50 perces kezdéssel). Eddie hosszú évek halogatása és agglegényélete után gyorsan oltár elé vezeti frissen megismert kedvesét, Lilát. Azonban már a nászút harmadik napján beleszeret egy másik lányba és rájön, hogy hibát követett el a gyors házassággal. A megismert lány nem is tudja, hogy Eddie nászúton van, amiből természetesen lesz bonyodalom bőséggel.

A Duna TV vasárnap esti műsorában 21 órától a népszerű sorozat, a "Csak színház és más semmi" aktuális része kerül levetítésre. Ebben a kedves sorozatban is bőven szó esik szerelemről, úgyhogy nagyon is illik a Valentin nap eseménysorában. 22 óra 05 perctől pedig egy nagyon aranyos film, "Az élet ízei" kerül adásba. A vidéki Franciaország hangulatos tájain játszódó történetben egy indiai család keres új otthont magának, miközben idősebbek és fiatalabbal is párra találnak, igaz, ez nem is megy olyan egyszerűen. Főszerepben a nagyszerű Hellen Mirren.

Vagyis lesz miből válogatni a szerelmesek napján is.

Julia Roberts és Tom Hanks a Larry Crowne - Tanuljunk szerelmet című filmben Julia Roberts és Tom Hanks a Larry Crowne - Tanuljunk szerelmet című filmben
Oldal tetejére