mindigTV
  • 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.
mindigTV
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 3.
Neked könnyen megy az ismerkedés?
mindigTV
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!

Sci-fi rajongók figyelem: invázió a VIASAT6-on!

MinDig TV Extra
  • 2016. július 4.

Bár tudtommal Magyarországon még nincs olyan televízió csatorna, amelyik a nap 24 órájában sci-fit sugározna, a VIASAT 6-ra ez most majdnem igaz.

Kép forrása: www.hotdog.hu Kép forrása: www.hotdog.hu

Sci-fi rajongók figyelem: invázió a VIASAT6-on!

Bár tudtommal Magyarországon még nincs olyan televízió csatorna, amelyik a nap 24 órájában sci-fit sugározna, a VIASAT 6-ra ez most majdnem igaz. Olyan mennyiségű science fiction –tudományos-fantasztikus- sorozat lesz ezen a héten a csatorna kínálatába, hogy annak láttán valamennyi idegen lény megnyalná minden ujját (akárhány is van neki).

Már kora reggel indíthatjuk a napot az Alfák sorozat egy részével. Az Alfák rejtélyes és különleges neurológiai képességekkel rendelkező, amúgy hétköznapi emberek, akikből egy elit csapatot igyekeznek fejleszteni, amellyel bonyolult ügyeket oldanak meg. Az Alfák után egy örök klasszikus és nagy kedvenc, a Star Trek sorozat két része látható, hogy egy kis –azaz egy epizódnyi- szünetet követően, két újabb részt nézhessünk meg, ezúttal egy másik évad adásából. Igen, ez egészen pontosan négy Star Trek epizód minden hétköznap, de egy rajongó nem is éri be kevesebbel. Ezen a héten sorozat 4. és 5. évadából –azaz a „Voyager” és „Az új nemzedék” alcímet viselő évadokból- vetítenek dupla részeket. Szintén négy epizódot ad le a VIASAT6 a Csillagkapu című sci-fiből minden hétköznap. A Csillagkapu sorozat az azonos című mozifilm történetén alapszik. A sorozat cselekménye arra épül fel, hogy a csillagkapu nevű eszközök segítségével azonnal utazást lehet tenni a világűr legtávolabbi pontjai között is. Ennek a tudásnak a segítségével azután felfedezéseket és megelőző védelmi akciókat is végre tud hajtani az ezzel megbízott csapat.

Ha összeszámoljuk, akkor hétköznaponként, reggel 7 óra 15 és délután 15 óra 15 között nyolc filmet nézhetünk meg egymás után, de ezzel még nem ért véget a nap, mert este előbb újabb két részt követhetünk figyelemmel a Csillagkapu sorozatból, majd az X-Akták sorozat aktuális része teszi fel a koronát az egész napi tévénézésünkre. Aki ezt a mennyiséget képes végig nézni, az nem is földi ember, hanem minimum ufó.

Ennyi jó ember és ígéretes összefogás láttán egy kicsit meg is nyugodhatunk, hiszen a földet és az emberiséget biztosan nem érheti semmi baj, ha ekkora energiát fordítunk a védelmére. (De azért egy kicsit izgulhatunk is, mert láthatóan sok a megoldandó probléma, még ha egyenlőre bírjuk is energiával és ésszel, meg mindazzal, ami ennek az elhárításához kell.)

A VIASAT6 műsora elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére