mindigTV
  • 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.
mindigTV
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 3.
Neked könnyen megy az ismerkedés?
mindigTV
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!

Mi lesz hangosabb a hétvégén: a futballstadion vagy a Forma 1-es pálya?

mindigTV
  • 2016. július 8.

Igencsak izgalmas lett a múlt heti Forma-1-es futam vége, ilyenkor minden szurkoló izgatottan várja a folytatást, vajon lesz-e újabb csörte Rosberg és Hamilton között, vagy a csapatvezetés szavának engedelmeskedve, szelídebbre veszik a harcot.

Kép forrása: http://www.telegraph.co.uk/ Kép forrása: http://www.telegraph.co.uk/

Mi lesz hangosabb a hétvégén: a futballstadion vagy a Forma 1-es pálya?

Igencsak izgalmas lett a múlt heti Forma-1-es futam vége, ilyenkor minden szurkoló izgatottan várja a folytatást, vajon lesz-e újabb csörte Rosberg és Hamilton között, vagy a csapatvezetés szavának engedelmeskedve, szelídebbre veszik a harcot. Én inkább a küzdelem nyílt folytatására szavaznék, mert egy autóverseny mégis csak attól lesz élvezhető, ha a felek küzdenek egymással és nem attól, ha szépen sorban követik egymást. Meglátjuk, de ehhez a hétvégén le kell ülnünk az M4 Sport elé, mert ott fogják élőben közvetíteni a Brit Nagydíjat (vasárnap délután a futamot, előtte pedig a szabadedzéseket és az időmérőt). Külön öröm, hogy az elmúlt futamokon a kisebb csapatok, illetve a korábban gyengébben szereplő nagyok közül is páran bekérezkedtek az élmezőnybe, amitől színesebb és jobb lett a verseny. Csak így tovább!

A vasárnap fő attrakciója az esti döntő lesz, a labdarúgó Európa-bajnokság zárása. Az EB színvonala fokozatosan emelkedik, és az izgalom is egyre nagyobb, ahogy nő a tét. A magyar csapat sokáig szépen menetelt, de a döntőt nélkülünk fogják megrendezni. A semleges nézők az izgalmas és látványos mérkőzésben reménykednek –ebben az esetben a hosszabbítás sem probléma, hiszen csak növeli a játék idejét-, de biztosan lesznek sokan a tévé előtt ülők között, akik egyik vagy másik döntős csapatért szorítanak majd. A döntő egyik résztvevője az a Portugália lesz, amelyik a csoportunkban jóval mögöttünk végzett, és mi is majdnem legyőztük. Most pedig mégis ők várják a házigazdákat döntőben. Ezért mondják azt, hogy a labda gömbölyű, hogy ez a szép a fociban, hogy a végén lehet, hogy az örülhet, aki az elején igencsak gyengének tűnt és éppen csak, hogy továbbjutott a csoportjából. A francia csapat, átírva a Gary Lineker örökbecsű kijelentését, miszerint a foci egy olyan játék, melynek a végén mindig a német csapat nyer, eljutott a párizsi fináléig, ahol az Európa-bajnokságot még soha nem nyert, de döntőben korábban már szereplő Portugál csapattal küzdhet meg a végső győzelemért. Ha végül Portugália nyer, akkor majd elmondhatjuk, hogy mi igencsak megszorongattuk az Európa-bajnokot, felvettük vele a versenyt a csoportmeccsek során.

Bár ilyen erős felhozatal mellett érthetően háttérbe fog szorulni, azért a figyelmükbe ajánlom, hogy a hétvégén lesz még szabadtéri Atlétikai Európa-bajnokság is, melyről szintén az M4 Sportadón láthatnak közvetítést. Ilyenkor, Olimpia előtt, jellemzően inkább csak a félkészültségük felmérésre használják a sportolók a versenyeket, azért mi nagyon tudnánk örülni a magyar versenyzők egy-egy jó eredményeinek. (Alig kezdődött el a verseny és már is van egy ezüstérmünk női súlylökésben, hurrá!)

Oldal tetejére