mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 16.
A nagy kérdés: van-e élet a házasság megkötése után vagy csak egyszerű hétköznapok jönnek?
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 9.
Egy kedves mosoly, egy megrebbenő szempilla és máris nyílik a férfi pénztárcája?
mindigTV
  • 2021. április 2.
Rómeó és Júlia modern története egy kis paradicsomszósszal fűszerezve.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. március 25.
Sir Arthur Conan Doyle legendás karaktere népszerűbb, mint valaha.
mindigTV
  • 2021. március 19.
Egy közös főzés lehet szuper program, de olykor rosszul is elsülhet.

Mese, mese, meskete

mindigTV
  • 2016. február 3.

Mese.tv egy hónapig a MinDig TV Appban

A mesenézés kortalan, hiszen nézzük gyermekként, kamaszként, lassan felnövő felnőttként, majd szülőként, nagyszülőként a gyermekekkel, unokákkal együtt, így nyugodtan írhatjuk azt, hogy minden korosztálynak jó hír, hogy a mese.tv egy hónapig élőben elérhető az ingyenes mindigTV Applikációban.

A mese.tv kínálatában egyaránt megtalálhatók a legújabb kedvencek és a klasszikusok is: Bartos Erika kedves figurái, az Alma együttes és a Kaláka énekei, vagy Auguszta gyurmafigurája és Mr. Bean. Felsorolni nem is lehet az összes elérhető tartalmat, ezért azt ajánljuk, hogy nézzenek körül az oldalon. Biztosan lesz ott olyan sorozat, amelyik a gyermekük kedvence vagy Önöknek kellemes emlék, és szívesen mutatják meg a kisebb korosztálynak.

Talán elég, ha csak a nagyon ötletes és sokunk kedvencévé váló Maszkabál sorozatot emeljük itt most ki. Gryllus Vilmos fülbemászó dallamai és szenzációs dalszövegei megunhatatlan és kortalan remekek. De megvan a bája annak is, amikor diafilmeket nézhetünk meg mai, okostelefonos köntösben.

A nagyon gazdag és igencsak széles körű választékot nyújtó mese.tv kínálatában biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálhatja a számára kedves műsort, az pedig igazán jó, hogy a filmek elindítását bármikor kezdeményezhetjük, így amikor éppen ráérnünk, akkor rögtön meg tudunk nézni egy mesefilmet. Mesésen hangzik, ugye

Oldal tetejére