mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. július 30.
A munkát nem érdemes keverni a magánélettel.
mindigTV
  • 2021. július 22.
A világűr meghódítása egy igen izgalmas időszak volt.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. július 16.
Kalandos kincskeresés, néhány pofon és a végén győz a jó.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. július 7.
Vannak emberek, akik minden helyzetből ki tudják dumálni magukat.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. július 2.
Veled előfordult már, hogy hirtelen szükséged volt egy kísérőre?

Megint jönnek! - itt a The Walking Dead 6. évada

MinDig TV Extra
  • 2016. március 1.

Nagyon szimpatikus kezdeményezés, hogy a legújabb és legsikeresebb televíziós sorozatokat már a világpremier másnapján láthatjuk itthon, magyar szinkronnal.

Megint jönnek! - itt a The Walking Dead 6. évada

Nagyon szimpatikus kezdeményezés, hogy a legújabb és legsikeresebb televíziós sorozatokat már a világpremier másnapján láthatjuk itthon, magyar szinkronnal. Így van ez napjaink egyik legnépszerűbb sorozatával, a The Walking Dead-del is, melynek 6. évadának új részei a FOX műsorán láthatóak február közepétől, minden hétfőn, este 22 órától.

A posztapokaliptikus zombisorozat talán annak köszönhető hatalmas népszerűségét és népes rajongótáborát, hogy megtalálható benne minden olyan elem, ami ma trendi. A történet alapját egy képregény adja -a képregények filmes feldolgozása pedig éppen reneszánszát éli-, és vannak benne zombik (ki érti miért kedveljük őket annyira, de népszerűek). Az apokalipszis víziója -illetve annak megjövendölése, hogy milyen élet várhat a túlélőkre egy, az emberiség jövőjére drasztikus hatással lévő katasztrófa után- is nagyon sok film és sorozat témájaként köszön vissza.

A FOX a világ egyik vezető, általános szórakoztató csatornája, amely a legnépszerűbb amerikai sorozatokat, és a legnagyobb stúdiók alkotásait hozza el a magyar nézőknek. A FOX csatornán kerültek először magyar nyelven bemutatásra olyan sikersorozatok mint a Da Vinci démonai, Az Álmosvölgy legendája, a 24: Élj egy új napért, a The Strain – A kór, és az Empire. A FOX kiemelt sorozata a The Walking Dead, amely a világ egyik legnépszerűbb drámai sorozata. A FOX műsora elérhető a mindigTV családi csomagjában.

Oldal tetejére