mindigTV
  • 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.
mindigTV
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 3.
Neked könnyen megy az ismerkedés?
mindigTV
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!

Ha nem jön álom a szemére – késő éjszakai filmek a Duna TV műsorában

mindigTV
  • 2016. június 27.

Nyár van és meleg, illetve nem is meleg, hanem hőség. És nem csak napközben, de estére sem jön az enyhülés. Nehezen jön álom a szemünkre, ha lefekszünk is inkább csak forgolódunk és végül fáradtabban kelünk fel, mint ahogy ágyba bújtunk.

Kép forrása : www.wien.info Kép forrása : www.wien.info

Ha nem jön álom a szemére – késő éjszakai filmek a Duna TV műsorában

Nyár van és meleg, illetve nem is meleg, hanem hőség. És nem csak napközben, de estére sem jön az enyhülés. Nehezen jön álom a szemünkre, ha lefekszünk is inkább csak forgolódunk és végül fáradtabban kelünk fel, mint ahogy ágyba bújtunk. Ilyenkor sokszor dönt úgy az ember, hogy már ágyban fekve még megnézünk egy filmet és csak azt követően alszunk el.

Szerencsére a Duna TV ezen a héten minden este kínál egy-egy kellemes filmet a késő esti –éjszakai- mozizáshoz.

Kezdetnek kedden mindjárt egy igazi kultfilmet, a Fargót nézhetjük meg. A napjainkban tévé sorozatként újjáélesztett Fargo eredetije méltó előzménye –alapja- a folytatásnak. A zseniálisan kitalált helyszín és környezet, az isten háta mögötti, hóborította Fargo, a maga sajátos gondolkodású lakóival ideális otthona az örült és igen tekervényes sztorinak. Különleges figurákkal bőven fogunk találkozni, miként olyan rendőrökkel is, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, talpig becsületesek és mindennél előbbre valónak tartják a törvény betűjét. A Coen testvérek opusát egyedül azoknak nem ajánlom, akik hajlamosak rosszat álmodni egy-egy véres történet megnézése után.

Szerdán késő este az Angyal című svéd-dán filmet adja a Duna TV, amely a skandináv filmkészítési hagyományokat követve egy igen komoly társadalmi problémára mutat rá. Egy anya elveszíti a férjét és az új párja mellett minimális figyelmet fordít kislányára. A gyermek természetesen kallódni kezd, hamar gyermeket szül és a kábítószer rabjává válik. Van-e innen kiút, és ha igen, akkor az merre vezet?

A csütörtök a könnyedebb kikapcsolódásé, ezen az estén ugyanis a Bécsi Filharmonikusok hagyományos programját, a schönbrunni kastélykertben megtartott koncertjét követhetjük figyelemmel. A kastélyparki koncertekre minden évben jeles zenészpartnereket hív a zenekar. A nagyszerű szórakozást a pompás környezet mellett a zenészek hihetetlen tudása garantálja.

A pénteki ajánlatunk pedig valójában már szombat hajnali, ugyanis pont éjfélkor kezdik el vetíteni egy szintén egykori klasszikus, az Arsene Lupin. A több alkalommal és számtalan formában –egész estés film, mozifilm, tévésorozat, rajzfilm- feldolgozott sztori középpontjában az úri betörő, azaz Arsene Lupin áll. Ezúttal a történet alapján 2004-ben készült kalandfilmet nézhetik meg, olyan nagyszerű színészekkel a főszerepekben, mint Romain Duris, Kristin Scott Thomas, Eva Green vagy Pascal Greggory. A kellemes szórakozás garantált, mely után biztosan jön az édes álom is.

És köszönhetően a mindigTV Appnak, a tévékapcsolóig sem kell elvánszorognunk, telefonunkról – amit valljunk be, szinte mindenki az ágya mellett tart éjjelente – is nézhetjük a Duna TV műsorát.

Oldal tetejére