mindigTV
  • 2021. május 14.
Néha egy munkakapcsolatból szerelem lesz. Veled előfordult már ez?
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. május 6.
A boldogító igent sohasem késő kimondani.
mindigTV
  • 2021. április 29.
Amikor egy korlátozott képességű csapat zseninek képzeli magát, akkor előfordulnak furcsa helyzetek.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 23.
A szó elszáll, de van, amikor jobb lett volna hallgatni.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 16.
A nagy kérdés: van-e élet a házasság megkötése után vagy csak egyszerű hétköznapok jönnek?

Borban az igazság – és az ellenségeskedés is.

MinDig TV Extra
  • 2016. július 11.

A nagy tévésorozat gyártó nemzetek mellett figyelemre méltó újdonság, ha az ember azt látja, hogy egy szlovák gyártású produkciót nézhet.

Kép forrása: strategie.hnonline.sk Kép forrása: strategie.hnonline.sk

Borban az igazság – és az ellenségeskedés is.

A nagy tévésorozat gyártó nemzetek mellett figyelemre méltó újdonság, ha az ember azt látja, hogy egy szlovák gyártású produkciót nézhet. A Story4 csatornán hétköznap délutánonként vetített „Bor, mámor, szerelem” című sorozat tartalmát tekintve is érdekes, hiszen borászattal foglalkozó családok körében játszódik.

Azt már Shakespeare óta tudjuk, hogy nincs izgalmasabb annál, amikor két család kibékíthetetlen haragban áll egymással, a leszármazottak azonban ezzel mit sem törődve, egymásba szeretnek. Szlovákia Montague és Capulet családjai, azaz a Roznerek és a Dolinskyk, szőlészettel, borkészítéssel foglalkoznak. Azonban míg a Rozner család csillaga felfelé emelkedik, a Dolinsky pincészet olyan komoly anyagi gondokkal küzd, hogy a család az eladásáról kénytelen dönteni. Ráadásul Ivan Dolinsky meggyőződése, hogy minden bajuknak Stanislav Rozner az okozója. Ez pedig gyűlöletet szül a két família között, azonban a fiatalok ezt figyelmen kívül hagyva –felülemelkedve a gyűlöleten- egymásba szeretnek. Aki pedig arra is kíváncsi, hogy erősebb lesz-e a szerelem, mint a gyűlölet, az kövesse figyelemmel a sorozatot, melyből azt is megtudhatja, hogy miként befolyásolja a harc a két borászat életét. A téma pedig számunkra is ismerős lehet, hiszen Magyarországon is számos borászat működik, talán még személyeskedésig menő harc is lehet egyesek között. Már csak a névazonosság okán sem lehet nem megemlíteni a Bor, mámor, Provance című mozifilmet, melyet rendszeresen el lehet csípni valamelyik adó (ezen a héten például a TV2-n).

A Bor, mámor, szerelem sorozatot az Álomhajó egy-egy része fogja közre, főszerepben Siegfrid Rauch-kal, akit annak idején még a Nem kell mindig kaviár című sorozatban szerettünk meg. Jó borok az Álomhajó fedélzetén is fellelhetőek, miként a tévénézéshez is jólesik egy-egy pohárral olykor. (De csak mértékkel!)

A Story4 műsora elérhető a mindigTV PRÉMIUM Családi csomagjában.

Oldal tetejére