mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 16.
A nagy kérdés: van-e élet a házasság megkötése után vagy csak egyszerű hétköznapok jönnek?
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. április 9.
Egy kedves mosoly, egy megrebbenő szempilla és máris nyílik a férfi pénztárcája?
mindigTV
  • 2021. április 2.
Rómeó és Júlia modern története egy kis paradicsomszósszal fűszerezve.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. március 25.
Sir Arthur Conan Doyle legendás karaktere népszerűbb, mint valaha.
mindigTV
  • 2021. március 19.
Egy közös főzés lehet szuper program, de olykor rosszul is elsülhet.

Alkonyattól pirkadatig

MinDig TV Extra
  • 2016. február 9.

Az Alkonyattol pirkadatig 2. évadának első része 2016. február 23.-án, este 22 óra 55 perctől nézhető meg az AXN műsorán.

A második évad részei februártól az AXN-en!

A Quentino Tarantino és Robert Rodríguez keze nyomát magán viselő legendás és napjainkra már kultikussá emelkedett Alkonyattól pirkadatig -From Dusk Till Dawn- mozifilm alapján készült televíziós sorozatnak idén februárban már a második évadát kezdi vetíteni az AXN csatorna.


Azok a szereplők, akik szerencsésen túlélték az első évad horrorisztikus eseményeit, talán azt gondolják, hogy békésebb időszak következik be az életükbe, de tévednek. A már jól ismert testvérpáros, a Gecko fivérek -Seth és Richard "Richie"-, most különélve tengetik mindennapjaikat. Richie Houston külvárosában -Santánicóval-, míg Seth és Kate a déli határ mellett lakik. A régi ismerősök közül újra üdvözölhetjük Freddie Gonzalest, Scott Fullert és Carlos Madrigalt is. A szereplők útjai természetesen ezúttal is keresztezik egymást, a megpróbáltatásaik pedig még a korábbiaknál is nagyobbak és hátborzongatóbbak lesznek. Robert Rodriguez a vámpírok mellett immár a közép-amerikai mitológiai különböző szörnyeit is megidézte, hogy meg eggyel nagyobb fokozatra kapcsolhassa a fergetegesen véres hangulatot.
Az Alkonyattol pirkadatig 2. évadának első része 2016. február 23.-án, este 22 óra 55 perctől nézhető meg az AXN műsorán.

Oldal tetejére