mindigTV
  • 2021. szeptember 24.
Egy Karib-tengeri sziget, ahová örömmel utazik az ember nyaralni, de nem dolgozni.
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 22.
A mesék fontosak és nagyon sok igazságot tartalmaznak.
mindigTV
  • 2021. szeptember 10.
Összerakni a részleteket
mindigTV PRÉMIUM MinDig TV Extra
  • 2021. szeptember 3.
Neked könnyen megy az ismerkedés?
mindigTV
  • 2021. augusztus 30.
Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal!

Akció, akció hátán – a Paramount Channel műsorában

MinDig TV Extra
  • 2016. július 7.

2016. július 1-től a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag kínálatába került át a Paramount Channel –a Viacom mozicsatornája-, így még több háztartásban lett elérhető a gazdag mozifilm választékuk.

Kép forrása: www.tvmusor.hu Kép forrása: www.tvmusor.hu

Akció, akció hátán – a Paramount Channel műsorában

2016. július 1-től a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag kínálatába került át a Paramount Channel –a Viacom mozicsatornája-, így még több háztartásban lett elérhető a gazdag mozifilm választékuk. Ha megnézzük a csatorna műsorkínálatát, akkor azt láthatjuk, hogy akció film követ akció filmet, azaz bőséges választékot találunk szórakoztató és izgalmas filmekből.

Elismerem, hogy az éjfél utáni filmkezdés nem a legideálisabb időpont a tévézésre, de nem tudom nem a figyelmükbe ajánlani a „Nem vénnek való vidék” című kultfilmet. (Egyébként is szombatról vasárnapra virradó éjszakáról van szó, azaz ki lehet majd aludni a késői –bár igazából inkább nagyon korai- lefekvést.) A rendező testvérpár – Ethan és Joel Coen- neve már önmagában garanciát jelent a színvonalas filmélményért. A komoly közönségsiker mellett a kritikusok elismerését is elnyert mozifilmet annak idején négy Oscar-díjjal is elismerték. A film szereplőgárdája nagyon erős: Woody Harrelson, Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin. Az ínyencek pedig a Fargo tévésorozat második évadában ráismerhettek a film egyik helyszínére, egy motelre, ahol ádáz lövöldözés folyt, mind a két alkalommal. A film Cormac McCarthy regénye alapján készült, melynek különleges hangulatú címe William Butler Yeats „Hajózás Bizáncba” című versének első sorából lett átemelve.
Ezen a hétvégén még olyan nagyszerű filmeket nézhetnek meg a Paramount Channelen, mint az igen látványos Waterworld (Vízivilág) Kevin Costner főszereplésével (vasárnap este). A jégsapkák elolvadása után játszódó történetben a Földet víz borítja, az emberek csak a vízre épített erődítményekben tudnak élni, de még bíznak abban, hogy valahol létezik egy darab szárazföld. A földdarab felfedezése azonban nagyon különböző indulatokat vált ki a túlélőkből.

Szombaton este az „Éjszakai járat” című akció-thrilleren izgulhatunk és csodálhatjuk benne a mindig gyönyörű színésznőt, Rachel McAdams-t. A sztori tízezer méter magasan, egy repülőgép belsejében játszódik, így a főhősnek az elszigeteltséggel és a bezártsággal is meg kell küzdenie (no meg a gonoszokkal). Szombaton a fiatalabb korosztály –illetve a könnyedebb szórakozás igénylők- is megtalálják a számításukat, ugyanis előbb „A kis Nicolas nyaral” című kedves francia filmet nézhetik meg, majd a „Mézengúz” című nagyszerű rajzfilmet, melynek története tanulságos tartalmat is rejt.

Aki pedig szereti a borzongást és nem fél attól, hogy nem fog tudni elaludni a film megnézése után, annak a péntekről szombatra virradó hajnalon a Sikoly 3-at, vasárnap és hétfő fordulóján –pontban éjféli kezdéssel- a Stephen King regényéből készült Cujo-t tudom ajánlani. A veszett kutya által rettegésben tartott család története olvasva is igen ijesztő volt, feltételezem, hogy filmen még nagyobb lehet a hatása. De aki szereti az ilyen történeteket, ne hagyja ki.

A Paramount Channel műsora elérhető a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomagjában.

Oldal tetejére