mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. március 5.
Bakonyszentlászló, Barcs, Budapest-OMK, Csobánka
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. március 5.
2021. március 8-tól
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. január 27.
Nyíregyháza, Telkibánya, Ózd, Gödöllő, Bükkzsérc
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. január 21.
Fehérgyarmat, Eger, Nagy-Hideg-hegy
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. január 15.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Mutasd az utat te is a mindigTV segítségével!

mindigTV
  • 2016. május 25.

2016. május 29-én hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénysorozat.

2016. május 29-én immáron 12 városban, hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénysorozat, amelynek budapesti eseményeit az Antenna Hungária támogatásával idén bárki élőben nyomon követheti. A több mint egymillió letöltéssel rendelkező ingyenes mindigTV Applikáción keresztül a szórakoztató programokon túl megnézhetjük azt a momentumot is, ahogy a világító léggömbök sokasága befedi az égboltot útmutatásként annak érdekében, hogy minden elveszett gyermek hazataláljon.

Az Antenna Hungária a hazai telekommunikációs piac meghatározó szereplőjeként kiemelten fontosnak tarja, hogy társadalmi ügyek szolgálatába álljon. A vállalat bízik abban, hogy támogatása révén még többek figyelmét sikerül felhívni arra az aggasztó tényre, hogy Magyarországon évente több ezer fiatalkorú gyermek tűnik el. Ilyen helyzetekben a társadalmi összefogás erejének hatása nem elhanyagolható, ezért a mindigTV PLUSZ szolgáltatás segítségével - mely a mindigTV interaktív HbbTV felülete - az Antenna Hungária eltűnt gyermekek fotóit adja közre egy éven keresztül. Ennek köszönhetően több tízezer felhasználóhoz juthatnak el az eltűnt gyermekekről szóló felhívások. A mindigTV PLUSZ a mindigTV-hez hasonlóan havidíj és hűségszerződés nélkül vehető igénybe az ország egész területén, amennyiben a mindigTV platform műsorait a felhasználó internetre kapcsolt, Hbb-vételre alkalmas okos televízióval nézi. Az Ezer Lámpás Éjszakája oldal a 6 csatornán állva a piros gomb megnyomásával a MinDig Tv Plusz menüből érhető el.

Mindemellett 2016. május 29-én, 16:00 és 22:00 óra között a mindigTV ingyenes applikációján keresztül bárki követheti a budapesti eseményeket, így a leglátványosabbnak ígérkező, több ezer világító léggömb magasba engedését is.

A nemzetközileg is bejegyzett, Eltűnt Gyermekek Világnapjához kapcsolódóan idén hatodik alkalommal, koncertekkel, sztárfellépőkkel, gyermekeknek szóló programokkal, felvilágosító és tanácsadói sátraikkal, valamint látványos rendőrségi bemutatókkal várják a szervezők minden helyszínen az érdeklődőket.A kezdeményezést 2011-ben hívtak létre azzal a céllal, hogy rávilágítsanak arra az aggasztó tényre, hogy évente több ezer fiatalkorú tűnik el otthonából Magyarországon. 2015-ben ez a szám megközelítette a 19 000 főt. Jelenleg 4200 fiatalkorút keres a nyomozóhatóság.
A résztvevők 12 városban összesen 10 000 világító léggömb felengedésével jelképesen utat mutatnak a csellengő gyermekek számára.

A mindigTV Applikációról bővebben: www.mindigtvapp.hu

A mindigTV PLUSZ szolgáltatásról bővebben: www.mindigtvplusz.hu

Oldal tetejére