mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. augusztus 3.
Bükkösd, Kazincbarcika, Sály, Sátoraljaújhely, Tokaj, Veszprém, Szigetvár, Szentes, Füzérradvány, Hollóháza, Szolnok
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 15.
2022. július-augusztus
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 12.
Perőcsény, Budapest - Széchenyi hegy, Balassagyarmat, Karancs, Kékesd, Nagylóc, Nagymaros, Orfű, Pásztó, Pécs-Diána, Pécs-Misina, Salgótarján, Siklós, Szentgotthárd, Sopron, Patak
mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. július 1.
2022. július 3 (vasárnap) 23:00-tól 2022. július 4 (hétfő) 04:15-ig

Figyelem! Telefonos csalások

mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2022. szeptember 6.

Az elmúlt időszakban a Társaság nevével visszaélve ismeretlen személyek értékes telefonkészülék biztosításának ígéretével próbálnak adatot szerezni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Antenna Hungária Zrt. nem indított ilyen telefonkampányt, kérjük, ilyen jellegű hívások esetén a válaszadást tagadják meg, illetve semmilyen személyes adatot, így különösen bankkártya, hitelkártya adatot ne adjanak meg. Fontos, hogy az adategyeztetés, vagy a különböző játékok során Társaságunk semmilyen esetben sem kér pénzt az ügyfeleitől.

Az Antenna Hungária Zrt. a jogi és műszaki lehetőségek figyelembe vételével arra törekszik, hogy csökkentse a visszaélések lehetőségét, sajnos azonban a csalók, s a különböző típusú csalások bármikor felbukkanhatnak. Legyen óvatos és körültekintő mielőtt bármilyen adatot kiadna, s lehetőség szerint előzetesen tájékozódjon Társaságunknál az adatkérés körülményeiről.

Oldal tetejére