MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. október 28.
Budai ügyfélszolgálati irodánk 2020. október 29-én 13-14 óra között technikai okok miatt zárva tart.

MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. október 20.
A szeptemberi csatornakínálat változását követően novembertől megújul az Antenna Hungária mindigTV-családjának név- és márkaarculata is.
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. október 19.
2020. október 19. és november 1. között
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. október 19.
Mosonmagyaróvár
MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. október 13.
Perőcsény, Bükkösd, Tatabánya, Zirc, Füzérradvány, Hollóháza, Karancs, Balassagyarmat, Nagylóc, Pásztó, Salgótarján, Aggtelek, Domaháza, Felsőgagy, Fony, Gömörszőlős, Hernádpetri, Kissikátor, Parasznya, Szilvásvárad, Telkibánya, Nagymaros

Exkluzív tartalom a mindiGO TV-n!

MinDig TV MinDig TV Extra
  • 2020. október 2.

Kiemelt kosárlabda-bajnokságok mérkőzései láthatók az Antenna Hungária online platformján.

A kosárlabda szerelmeseinek legnagyobb örömére újraindul a kosárszezon a mindiGO TV-n. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével (MKOSZ) kötött együttműködés alapján, idén is a HUNBASKET előfizetői-csomag keretében láthatják a rajongók a magyar NB I. A férfi és női kosárlabda-bajnokság mérkőzéseit. Ráadásként, a mindiGO TV felületén ingyenesen elérhető a Basketball Champion League rájátszásának valamennyi mérkőzése is.

2020. szeptemberében megújult az Antenna Hungária mindiGO platformja, így a korábbi mindiGO TV és mindiGO Sport alkalmazásokat tartalmukban és megjelenésükben is egyesítette a szolgáltató. A sport tartalmak egy külön menüpont alatt érhetők el, kategorizálva, ez azt jelenti, hogy az idei szezont az új mindiGO TV applikáción keresztül követhetik az érdeklődők. A HUNBASKET kosárlabda csomag megvásárlásához a korábban a mindiGO Sporton regisztrált felhasználóknak is újra regisztrálniuk kell a tv.mindigo.hu oldalon.

De mire számíthatnak?

A szezon újraindulásának örömére csupán egy mindiGO TV-s regisztráció segítségével ingyen elérhető a Basketball Champion League rájátszásának valamennyi mérkőzése is. Európa 8 legjobb csapata csap össze bajnoki címért, pénteken a középdöntők, vasárnap pedig a döntő mérkőzéseit követhetik élőben a szurkolók.

A HUNBASKET csomagra előfizetők a magyar NB I. A férfi és női kosárlabda-bajnokságokat élvezhetik biztonságosan, az otthonuk kényelméből. Az összes, közvetítésre alkalmas arénából követhetőek lesznek a fordulók mérkőzései. Az október 2-ai nyitónapon, a férfiaknál a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Kaposvári KK játékát, a női szegmensben pedig a PINKK-Pécsi 424 - Vasas Akadémia összecsapását nézhetik élőben a rajongók.

A hazai kosárlabda csomag mérkőzései havi előfizetési díj keretében már bruttó 799 forintért megtekinthetők. A csomaggal a hazai kosárlabda rajongói lehetőséget kapnak arra, hogy minden mérkőzést követni tudjanak élőben, akár hazai pályán, akár idegenben játszik szeretett csapatuk.

A HUNBASKET kosárlabda csomag megvásárlásához a felhasználóknak regisztrálniuk kell a tv.mindigo.hu oldalon. A regisztráció történhet már meglévő Facebook, illetve Google fiókkal vagy más e-mail cím megadásával is.

Belépést követően a https://tv.mindigo.hu/profile webcímen a profil menüpont alatt található meg a Hunbasket csomag, melyre a „Vásárlás” gomb megnyomásával lehet előfizetni.

Az előfizetés díja:

A tv.mindigo.hu webes HUNBASKET csomag előfizetés díja havi bruttó 799 Ft.

A szolgáltatás főbb jellemzői:

  • Élő közvetítések azoknál a mérkőzéseknél, amelyeknél az automatikus közvetítés helyszíni technikai feltételei adottak. A meccsek az élő közvetítést követően felvételről is visszanézhetőek.
  • A felhasználók további videós összefoglalókat és beszámolókat is elérhetnek.
  • A szolgáltatás a https://tv.mindigo.hu/weboldalon és/vagy mobil alkalmazás formájában áll rendelkezésre, amely letölthető Android és iOS rendszerű okos eszközökre.
  • Aki tavaly a mindiGO Sport alkalmazáson keresztül regisztrált, hogy elérje a tartalmakat annak a most megújúlt mindiGO alkalmazásban újra regisztrálnia kell.
Oldal tetejére