mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. március 5.
Bakonyszentlászló, Barcs, Budapest-OMK, Csobánka
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. március 5.
2021. március 8-tól
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. január 27.
Nyíregyháza, Telkibánya, Ózd, Gödöllő, Bükkzsérc
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. január 21.
Fehérgyarmat, Eger, Nagy-Hideg-hegy
mindigTV mindigTV PRÉMIUM
  • 2021. január 15.
Telenor hálózatfejlesztés miatt több településen elszórtan körülbelül 15-30 perces 2G/3G/4G szolgáltatás kiesésekre lehet számítani.

Egy hónapig ingyen fogható a Bonum TV!

mindigTV MinDig TV Extra
  • 2020. március 19.

2020. március 18-tól április 14-ig

Az Antenna Hungária Zrt. és a BonumTV Kh. Np. Kft. megállapodása alapján 2020. március 18-tól április 14-ig a BONUM katolikus televízió minden MinDigTV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető valamint amindigTV GO előfizetők részére ingyenesen hozzáférhető lesz. A BONUM, az EWTN katolikus világhálózat tagjaként 10 éve van jelen a magyar szolgálatotoknál, célja a lelki feltöltődés és információ biztosítása nézői számára.

A magyar katolikus televízió programja 2015. február 1-jétől került be a mindigTV PRÉMIUM Alapcsomag kínálatába.

A kódolatlan időszakba beleesik a Húsvét is, ezért a csatorna élőben, magyar nyelven, tolmácsok és szakértők közreműködésével közvetíti Ferenc pápa húsvéti programjait, szentmiséit. A BonumTV nézői magyar nyelven hallgathatják meg Ferenc pápa húsvét vasárnapi beszédét és áldását is. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia rendelkezései mellett a csatorna, minden nap 8:30-kor élő szentmisét, és liturgiát közvetíti, de folyamatos tájékoztatást ad a Katolikus Egyház legfrissebb rendelkezéseiről, híreiről a naponta 19:30-kor jelentkező EWTN Hírnök, a közösségek krónikája, Acél Anna és Mohai Gábor közreműködésével.

Reagálva a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedésekre, a BONUM élőben közvetíti azon hitéleti és közösségi eseményeket, melyeket az előttünk álló napokban lemondani kényszerülnek.

Információ és lelkiség a BonumTV képernyőjén március 18-tól kódolatlanul a mindigTV hálózatán és ingyenesen hozzáférhető módon a mindigTV GO-n is.

Csatorna

Programhely

Multiplex

Bonum TV

74

E

2020. március 3-tól megújul az Antenna Hungária fizetős mindigTV PRÉMIUM szolgáltatása. A technológiaváltás március és augusztus között, tíz ütemben zajlik.

Bővebb információ: www.mindigtv.hu/atallas

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Oldal tetejére